torsdag 2 maj 2013

Så där ja

Tentan gone, away, finished, färdig, hejsvejs hoppas vi aldrig ses igen otäcka vårdvetenskapshistorik ;-)
Gick helt ok. Ganska säker på att få G och huvudsaken är väl det. Helt säker kan man ju aldrig vara dock. Bara på't igen då, nästa kurs börjar på måndag.
 
Igår var det första maj och Frejsan var således ledig från dagmamman. Vi passade på att ha en mysig dag bara hon och jag. På förmiddagen var vi på Leos Lekland med Birgitta och Nellie och Frejsan körde gärnet i flera timmar. Hon är inte direkt rädd av sig den lilla fröken. Upp så högt det bara går och så full fart i kanan ner. Minilandet med den lilla rutchkanan? Knappast. Nej stora ska det vara. Hon klättrade säker upp tjugo gånger. De första typ fem gångerna följde jag med sedan fick hon gå själv. Finns ju inga stup eller så som hon kan ramla ner från. Hon struntade väl fullkomligt i mig. Bara upp och så åka ner. Höll inte på att få med henne hem, fast hon blev så trött så hon knappt kunde stå upp. ;) tur hon har kul iaf!
 
Efter lunch och vila så packade vi picknick-korgen och tog vi oss en promenad ner till Sundbyholmsbadet. Finns lekpark där och då var det full fart igen. Lite fika på det och lek ett tag till. Freja såg massa hundar och är lika fascinerad av dem alla. Lite rädd och försiktig är hon dock när de kommer nära. Det är bra det. Så är hon inte alls med hästarna. Stoppar nästan in hela handen i munnen på dem ibland när hon matar morötter. Tur de är snälla ;)
 
Pappan i huset var på trav denna dagen och vi kom hem i stort sett samtidigt sedan så hann med lite lek med honom också innan det var läggdags. Nöjd fröken somnade sött! <3
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar