tisdag 12 februari 2013

Den feta tisdagen

Jag skippade träningen idag och gick all in för plugget istället. Hann med en hel del på fem timmar faktiskt. Seminarie igen på torsdag. Efter det är det "bara" två inlämningsuppgifter kvar innan denna kursen är slut! Det går ju som smort ;)
 
Varit lite snäll tränarfru idag oxå och köpte semlor till stallpersonalen. Klart de ska ha lite gott när de kämpar på ute i snörusket. Ikväll är det trav, likaså på torsdag och på måndag. Flera tjejkvällar för oss alltså. Det kunde vara så mysigt om lillfröken inte vore så arg på kvällarna. Man får sysselsätta henne varenda sekund och det är inte ens säkert att det går bra ändå. Klängmoster.nu
Jorå jag fick en jag med. Fast har aldrig fattat grejen liksom. Först får man ta bort all grädde efter som det är det äckligaste som finns. Sen är det alldeles för mycket mandelmassa så då måste man ta bort den med. Och då är det bara en sladdrig bulle kvar. Nej men ge mig locket så är jag nöjd ;)


Då var det dags att ge sig ut i snövädret igen och hämta Freja. Ha en god fettisdag alla fina!
 

2 kommentarer:

  1. Känner igen kvällarna. Har en liten fröken som i dag var hur glad som helst. Vi lekte och hade det kul inne, åkte lite pulka och lekte igen. Sen tyckte jag hon skulle sova.....kl 16.....ja lite sent, men hon var inte det minsta trött innan. Efter det var det totalkört, som det brukar vara flera kvällar, så efter badet vart det välling och natti natti. Men jösses vilket humör hon kan ha på kvällarna nu. Ner med ögonbrynen och drar ihop munnen och kasta sig på golvet när något går emot. Inte blir det bättre när den taskiga mamman säger.....men hur är det....går det inte bra :)) stackars liten :)
    Ps! Kul att ni följde med oss till badet i söndags.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mm det är lite upp och ner med humöret.. Och dessa tänder! Vill ju aldrig komma fram heller..
      Ja det var kul att det blev av till sist.. Och skönt att Frejsan tyckte att det var ok :) så det blir nog fler gånger..
      Kram

      Radera