fredag 1 februari 2013

Helg igen

Sammanfattning av dagen: skjutsa Freja, hem och plugga ett par timmar, vika tvätt, städa huset, städa bilen, tvätta bilen, tanka, hämta Freja, besikta bilen (den skötte sig skapligt), handla, laga mat, leka med och bada fröken och till sist lite fredagsmys! Effektiviteten på topp!

Ytterligare en vecka är snart till ända. Det går ruggigt fort. Denna vecka har det hänt en hel del med studierna. Vi har kommit igång med grupparbeten, haft möten över Black Board som är en mötesplats via internet och haft massor att läsa och flera föreläsningar att titta på. En del väldigt intressant, en del mindre.. Det går framåt iaf och känns skapligt.
 
Freja har varit hos sin dagmamma varje dag och det är inga problem alls. Hon stortrivs med att vara där, med de andra barnen och med Jennie. Äter kanonbra och sover bra med. Denna veckan har hon lärt sig att klättra upp själv till rutschkanan i lekparken och även åka ner själv. Hon äter nästan helt själv också. Hur kladdigt det blir är en annan historia.
Stora tjejen i sina nya stövlar!
 
 
I helgen blir det lite stallarbete, ett par timmars dansträning och eventuellt en utflykt till sjön på söndag då Johan är oerhört fiskesugen. Vi får se vad det blir för väder om jag och Freja följer med eller inte.
 
Trevlig helg!
/F
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar