onsdag 12 juni 2013

BVC, myggbett och grillning

Idag har vi varit på 18-månaderskoll på BVC. 13617gram och 84cm! Stora tjejen! Allt verkade bra förutom hennes jobbiga andning då, men doktorn höll med mig i beslutet om att hellre få sova och skippa kortisonet. Han skulle dock kolla upp ett annat sorts preparat och återkomma om vi skulle få prova det. Men eftersom hon är pigg, äter och växer så är det väl kanske så att det låter värre för oss än vad det känns för henne..
 
Hon fick även en otäck spruta i benet och blev jätte, jätteledsen i hela tio sekunder ;) duktiga lilla stumpan! Eftersom öppna förskolan var stängd idag så åkte vi till stallet och hängde med grabbarna och hästarna resten av förmiddagen.
 
Imorse när stumpan vaknade så var hon så här tjusig!
 
Troligtvis myggbett men är nåd lite misstänksam på nåt annat (geting?) eftersom hon blivit mer och mer svullen under hela dagen. Men hon kliar inte så mycket på det och verkar inte irriterad så det verkar rätt lugnt än så länge iaf..
 
Idag har vi grillat feta fläskkotletter och guuuu så gott det var!! Blev god sallad och färskpotatis till, och även ett glas vin. Semester och lillördag, japp då passar man på ;) hittade massa gamla hjortron i frysen så blev en kaka på rabarber och hjortron. Vilken kombo va! Men det blev ok, även fast jag inte är så jättebegistrad i hjortron ;)
 
Annars har dagen bestått av det vanliga; morgonstund i stallet, plock hemma, lek och bus och försöka hålla fröken vid gott mod ;)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar