onsdag 16 januari 2013

Hosta

Lillstumpan har jättejobbig hosta nu. Envisa förkylning.. Idag har vi varit på ettårsläkarbesök lite så här i efterhand. Då var hon ju helt fri från rosslighet och hosta såklart. Men fick bekräftat igen att hon kan få dras med det länge, på grund av RS-viruset hon hade i våras. Jaja.. I övrigt bara fint med tjejen tyckte doktorn.
 
Vi var kvar och lekte lite på Öppna förskolan men efter någon timme blev stumpan jättetrött så då åkte vi hem. Har nog inte gjort nåt vettigt på hela dagen faktiskt. Slappat i soffan och hon har varit rätt så trött idag och gått med på att ta det lugnt.
 
Nu måste jag ta beslut om hur vi ska göra imorrn, då hennes dagmamma är sjuk. Vi var välkomna till en av de andra som jobbar inom samma område, de är tre stycken som hjälps åt så Freja kommer vara hos sin ordinarie mest men vid sjukdom eller ledighet eller nåt så kommer hon få vara hos de andra. Men det känns ju inte så kul att bara lämna henne så där hos någon hon aldrig träffat. Det var ju tillräckligt jobbigt att lämna henne hos Jenni som hon lärt känna nu. Ja vi får se, kanske att hon får vara där någon timme bara medan jag handlar eller nåt. Om inte hostan och förkylningen blir värre vill säga. Då får vi väl vackert stanna hemma.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar