måndag 18 mars 2013

Lite sent?

Sent i torsdags kväll fick Freja helt plötsligt magsjuka! Sisådär en vecka efter alla andra (?).. Stackars gumman förstod inte alls vad som hände när hon bara kräktes och kräktes. Hela sängen och henne själv full två gånger. Efter lite dusch och sanering så satt med oss en stund i soffan och såg på tecknat. Det var rätt mysigt faktiskt, hon är ju aldrig vaken så sent annars. Efter en liten stund blev hon ju trött igen och somnade i mitt knä. Och kräkningarna hade slutat efter bara en liten stund så hon fick sova hela natten sedan. Massa, massa med diarré på morgonen dock, storsanering och dusch igen..
 
Men ståltjej som hon är så var hon hungrig redan på morgonen och fick två koppar blåbärssoppa till att börja med. Vi hade en mysig dag hemma och som tur är hade jag inte så mycket plugg som jag var tvungen att göra just denna dagen. Jag hann med både det och mycket av städning av hemmet medan hon sov sin middagslur som denna dagen blev tre och en halv timme! Det tar på krafterna att vara sjuk och vaken på natten..
 
På eftermiddagen tog vi en liten sväng ner till stallet för att få luft. Hon var pigg och glad som vanligt och gosade med hästarna och Grållen.
Helgen har varit som vanligt annars.. Stallet och lite dans och hemmamys och veckohandling.. Det flyter på..
Ibland gör man som man borde efter sjuka barn.. Duktigt va ;)
 

1 kommentar:

  1. Hade oxå ett storkok häromdagen för att bli av med ett par kilo snor från napparna :) Nu vet man ju inte vilken unge på dagis som haft nappen i munnen. Vi började på dagis precis när magsjukan slutat så hoppas verkligen inte den kommer tillbaka. Hoppas Freja har piggnat på sig nu.
    Kram

    SvaraRadera