söndag 3 mars 2013

Storm

Ja stalltjänst blev det. Både igår och idag. Riktigt skönt! Startade runt sju igår morse och körde gärnet ett par timmar. Klara strax före tolv. Helt okej då vi var två pers på sexton hästar.. Och Freja somnade precis när jag kom hem och öppnade dörren och sov över två timmar! Hann både duscha, äta och slappa i soffan. Hur skönt som helst :) Johans arm är lite bättre nu, tur att det hände på en fredagskväll så han hann vila över helgen..
 
Inatt var det storm och vi hade två kassar pantburkar ute på verandan så de har blåst omkring på hela gården! Det har låtit som vi haft massor av såna där vindgrejer som låter när burkarna har flugit omkring så har haft fin musik att lyssna på inatt..
 
I övrigt har det inte hänt så mycket denna helgen. Veckohandling idag, krävs lite mer välfyllda skåp för nu är Frejas bror här igen. En ettåring och en tonåring. Båda äter som hästar!
 
I veckan väntar plugg, ett seminarie och lite läsning. Förhoppningsvis några pass på gymet, en del dans, lite stallarbete och mys med hästarna. En sväng till jobbet. Och sedan hemmets (lugna?) vrå. Ungefär som vanligt alltså.
 
Gjorde en liten pulkabacke ner från altanen åt Frejsan. Big mistake! Efter typ trettiofem gånger upp och ner så hade jag tröttnat. Inte hon. ;)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar