torsdag 28 mars 2013

Skärtorsdagen

Lite mindre feber och lite piggare! Fick sova några timmar inatt iaf men har fortfarande så himla ont, främst i ryggen/nacken. Dumt.
 
Freja sover middag nu, hon gick själv till sängen och ville lägga sig så det var ju bra ;) när hon vaknar ska vi nog försöka gå ut en sväng. Solen skiner och bara det blir man ju lite friskare av. Jag går fortfarande i morgonrock här inne. Det händer ju inte allt för ofta halv två på eftermiddagen ;)
 
Imorse efter frukost tog Frejsan sig en lur i soffan i mamsens knä <3 Det behövdes nog för lite återhämtning plus att hon vaknade fem imorse. Så mysigt att få ha henne nära. Hon är iofs ganska gosig överlag, kramas och pussas gärna och mycket men inte så ofta hon ligger och sover hos mig längre. Hon har ju aldrig sovit i våran säng, inte ens när hon var liten, förutom kanske några timmar nån natt. Det funkar liksom inte, varken för oss eller henne. Vi vill ha vårt space och hon med. Så himla skönt att det är så. Okej att jag ligger nere hos henne nån enstaka gång när hon är sjuk och ledsen. Men annars så funkar det hur fint som helst. Återstår väl att se hur det blir när hon byter säng och kan gå som hon vill ;)
 
Hur långhårig börjar hon bli då!? Växer som ogräs :)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar