fredag 19 april 2013

Fimpa, Baryard!

Mötte Malin Baryard på stallbacken nyss med en cigg i ena handen och sonen i den andra. Nej okej då han gick en meter bakom, men ändå. Det ser så sjukt illa ut!!! Så många småtjejer som ser upp till henne.
Som en idrottsprofil och en förebild och som mamma. Nej usch.
 
För övrigt är det väl kul att det är full fart här på Sundbyholm.. Hopptävlingar i helgen och över 1000 starter! Synd på det kassa vädret, hoppas på bättre imorrn!
Lite bökigt som vanligt för oss som har hästar där permanent, men det funkar rätt så bra eftersom vårt stall är nästan längst bort på stallbacken, så missar den värsta röran.. Johan fick dock ett kronspel idag då elen till hans skrittband var omkopplad till hästbussarna (bland annat till en viss Baryard hahahah) utan att någon sagt till honom. Lite smått arg. Ojoj. Andas!
 
Det gick dock över rätt så fort igen bara de flyttade tillbaka elen så personalen kunde köra hästarna och Johan kunde lugnt bege sig till Göteborg, dit han är bjuden i helgen för att han är rätt haj på att tippa :) Hotell och Olympiatrav och grejer. Skoj för honom <3
 
Freja och jag var ner och tittade på lite hoppning och kollade så allt var lugnt i stallet. Lera överallt var det och jag hade självklart inte satt på Freja gummistövlarna för tänkte att vi "bara" skulle titta lite.. Jojo. Hej alla vattenpölar och lerhögar. Bara att slänga in hela oss och allt vi hade på oss i tvättmaskin och dusch.
Nya stövlar! De hade behövts ikväll...


Bara att ladda om för kriget efter badet. Att det kan vara så hemskt att torka sig!? Får världens utbrott bara hon ser en handduk. Och så håller det lixom i sig under insmörjning, påklädning, grötfixning, matning, tandborstning och läggning. Hur kul? Fick iaf en kram innan hon somnade. Lillstumpan! Imorrn ska hon till sin gudmor och vara där ända till söndag fm. Jag ska vara ensam hemma! Huuu! Fast ska på danskurs på em och sen kommer syrran så ska vi hitta på nåt skoj!
Trevlig helg!
 

2 kommentarer:

  1. Gun, känner igen det där med att inte vilja torka sig efter badet... Det är tydligen ett släktdrag... /ln

    SvaraRadera
  2. Hum ska det vara, inte gun

    SvaraRadera