onsdag 3 april 2013

Vardag igen

Så var påsken över för denna gång, och förhoppningsvis även våra sjukdagar. Har fortfarande ont i nacken, det blev lite bättre under helgen men så i måndagskväll blev det riktigt illa igen efter lite bus med lillan. Natten till tisdagen var vidrig! Gick inte att hitta nåt sätt att ligga på som lindrade och det tokvärkte konstant. Igår var jag hos naprapaten och han fick loss en hel del och konstaterade att det var riktigt svullet och spänt. Så nu är det förhoppningsvis på rätt väg. Satan så segt det var.
 
Freja är pigg igen men har fortfarande hosta och är snorig. Men åter hos dagmamman och nöjd och glad med det. Det börjar vara riktigt fina dagar ute men det är mycket snö som ska bort och lera som ska torka upp. Vi har haft rena hästar länge nu. Snart är de ett minne blott. Har bytt alla vintertäcken till tunnare regntäcken redan. På det viset slipper vi tvätta alla vintertäcken eftersom de bara har varit i snön.
 
I helgen var jag och Freja hemma i Dalarna och "firade" påsk. Blev ju inte så mycket med det eftersom typ alla var sjuka eller iväg på annat så det blev en lugn helg, men fick iaf träffa några familjemedlemmar :)
 
Nu åter i stan och vardagens göromål. Var en stund på jobbet idag och fyllde i sommarschema för mina jobbveckor. Det blir som det blir. Jobbar man bara några veckor så är det väl egentligen strunt samma med schemat. Men långa dagar för lillan blir det. Men som sagt, bara ett par veckor, sen semester!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar