måndag 14 januari 2013

Rosa

Min lilla vinterprinsessa!
 
Vi passade på att gå ut när jag hade hämtat henne och var påklädd och klar. Himla rosa hon är då. Och det är inte ens med flit. Har bara "råkat" bli så när jag handlat kläder ;)
 
Det hade gått alldeles utmärkt idag med hos vår dagmamma Jenni. Freja hade ätit som en häst och sedan somnat utan problem och sovit två timmar. Inte så himla avancerad att ta hand om då.. ;) Vänta bara tills hon får sina utbrott. Hoppas det dröjer väldigt länge.. Nej, men hon verkar trivas jättebra, har lite svårt för en jämnårig kille som gärna vill klappa henne i ansiktet och komma lite väl nära. Då är hon hellre med dem som är lite äldre. Kramar går bra men inte när de ska kladda på henne. Usch.
 
Nu ska hon vara där nio till två tisdag, torsdag och fredag. På onsdag ska vi på ettårsläkarbesök eftersom doktorn var sjuk när vi var där senast. Och sedan nästa vecka ökar vi tiden litegrann, halv nio till tre, som hon troligtvis kommer gå nu iaf några veckor. Än så länge går det som sagt helt utan problem! Skönt för mammahjärtat och för lillstumpan med såklart.
 

2 kommentarer:

  1. Tänk vad tiden gått fort. Nu tultar hon runt ute där hemma på gården.. ja jisses..
    Så skönt för mamman att det går bra hos dagmamma. Då kan man känna sig lugn för det och koncentrera sig på vad annat man har för sig för tillfället.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är jätteskönt när det funkar. Hoppas bara att det går bra med de andra två dagmammorna med som hon ska träffa nästa vecka. Det blir ju att hon är hos dem nångång ibland med..

      Radera