torsdag 12 juli 2012

Tomt och tyst..

Nu har syrran åkt vidare till Gotland. Det rasade in en hel klan med folk runt lunch igår för att hämta henne. Två stora amerikanare brummade upp för backen. Käre far och hans Pia i den ena och deras vänner Kjell och Nettan med tre barn i den andra. Vi bjöd på pastasallad och baguette och sedan kaffe, rabarberpaj och vaniljsås. En timme senare rasade de ut igen och tog Fia med sig. Så tomt det blev helt plötsligt!

I tisdags hann vi med en vända på gymmet! Så skönt att ta sig dit igen. Och inga problem att ha Freja med sig heller. Blir ju lite svårare när man är själv med henne men nu när Fia var med gick det hur bra som helst. Se så duktiga vi var. Koncentration och fighting face ;)
Blev en och en halvtimmes blandad träning. Vet inte när jag tar mig dit nästa gång så lika bra att köra så mycket man hann med. Resulterade i en hel del träningsvärk, skönt!

Idag var en av stalltjejerna ute och red i skogen. När hon kom in igen så berättade hon att hon sett massor av kantareller! Svisch, sa det, så var Johan och Anders ute och plockade. Så när han kom hem från jobbet hade han en hel påse av skogens guld med sig. Jag som trodde han jobbade om dagarna ;)
Satt vid datorn en stund idag. Blir inte så ofta nu för tiden eftersom man kan sköta nästan allt via paddan. Men nu hade jag lite jobb att göra och det är lättare med riktigt tangentbord.. Satte lillan i sin säng så länge så fick hon leka med sina gosedjur. På med musik så är hon glad och nöjd en stund. Hörde efter en stund att hon sjöng med i musiken och när jag tittade till henne så har hon ställt sig upp på knä och står och diggar! Jajjemän :) dags att bygga om sängen snart kanske. Stora tjejen!
Far och dotter vilar middag, då får man passa på att fixa naglar :)
Idag ser vädret lite lurigt ut. Det är strålande sol just nu, men världens mörkaste moln borta vid horisonten.. Såg åskvarningar på vädret så om några timmar är det väl dags igen. Denna sommar alltså. Trots vädret så har jag lyckats få värmeutslag i nacken! Man är väl så ovan med sol så det blir väl en chock när den väl är framme. Nästa vecka när vi åker på semester, blir det sommar på riktigt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar