torsdag 20 december 2012

Backen

Freja sover nu. Halv tre liksom. Var "vaken" en och en halvtimme runt fyra imorse, vet inte riktigt om det var tänder eller mardrömmar eller vad.. Hon ville ju inte upp, utan låg och vred och vände på sig som vanligt. Det ledde ju till att vi båda var zombies på förmiddagen och sov drygt en timme på soffan. Efter mat, utevistelse och mellis så lyckades jag iaf få henne att somna en stund till, alldeles för sent men vad gör man. Vaken från elva på fm till halv åtta på kvällen det blir aningen för lång tid..
 
Får väl aktivera henne ordentligt nu i eftermiddag så hon blir trött igen tills ikväll. Det blir så knasigt när det inte blir som det ska.
 
Igår var vi på Leos Lekland med Birigtta och Nellie och några till. Jätteskoj faktiskt, har aldrig varit där förut men det blir garanterat fler gånger. Om inte annat för att leka själv kanske? ;) Det finns skojiga saker för alla åldrar och är jättestort och fint. Bra för familjeutflykt eller barnkalas eller bara en lekstund..
 
På kvällen blev det ett par timmar i danslokalen igen. Ja det blir ju bättre och bättre, men är det bra nog? Ont i knän och höfter nu, men så länge det håller sig på den här nivån så är det ok, detta kan man endorfina bort ;)
 
Självklart kom jag ju inte upp för vår ökända backe på väg hem igår kväll.. Det hade väl snöat sisådär tre cm under dagen, men med några minusgrader blev det helt plötsligt snorhalt och det gick inte att slira fram gruset som annars brukar vara en bra variant. Nu blev det bara hala spår, och jag var preciiiiis på krönet då allt fäste släppte. Jag blev nästan lite svettig när hjulen låste sig och vi gled neråt. Lyckades dock styra ut åt ena kanten och få lite fäste mot snön igen. Puh! Gav upp efter ett till försök som slutade ungefär lika och gick upp istället. Det gick ju tyvärr inte så mycket bättre det. Halvvägs upp i backen gjorde jag världens volt och stukade halva kroppen kändes det som. Mobilen flög ur fickan och all världens väg och resten av mina saker åt nåt annat håll. Denna backe alltså! Jag har inget emot den i vanliga fall. Så länge man kommer upp och ner både med bil och gåendes. Perfekt rumpträning! Men nu.. Blä. Idag har killarna från travet som tur är varit här och fixat till den! Tack!
Kanske inte ser så märkvärdig ut men.. Välkomna hit att prova ;)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar