lördag 29 december 2012

Paniken

Mm den spred sig, redan igår kväll. Off to affären vid tiotiden igår kväll och i med blekning i håret. Man ska lita på sin första känsla..
 
Två blekningar senare är jag nöjd iaf. Tur man har tåligt hår och hårbotten.
 
Idag snöar det för fullt igen. Blir mindre med snöskottning dock eftersom jag har feber. Freja är feberfri men snorig och rosslig, och Johan är jätteförkyld han med, men hästarna sköter sig ju inte själva så han jobbar väl på. Tyvärr får vi ställa in kvällens kalas i Kumla för hans mor som fyllde 70 igår. Typiskt! Har inte ens firat jul med hans släkt än eftersom vi skulle på detta, så det är lite trist.
 
Nu ska vi försöka ta oss ut i snöovädret för att skjutsa syrran till tåget. Hoppas tågen sköter sig idag så hon kommer hem ordentligt. Sedan in på dansen och hämta en väska och så in på affären en snabbis. Sen hem och vila förhoppningsvis!
 

1 kommentar:

  1. Krya på dig!..

    Själv går man omkring halvgul och fortfarande med en stor mörk fläck i bakhuvudet, efter min misslyckade färgning=).. Borde ta mig till affären och handla färg men ingen har ju tid att hjälpa en med färger osv i denna galna mellandagsreahysterin!=)

    Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR kram

    SvaraRadera