tisdag 18 december 2012

Fusk

Igår kväll drog vi till med ett minijulbord här hemma. Lite fusk men vi kommer ändå inte vara hemma just nånting i jul så kunde väl lika gärna passa på nu så slipper vi äta julmat varenda dag sedan :) Det blev den oavancerade budgetvarianten, men det var gott det med. Freja åt köttbullar, prinskorv och skinka med mycket stor aptit!
 
Idag körde vi på lax istället, med klyftisar, majskolv och broccoli. Mums! Ingen LCHF i detta huset! Inga matmetoder what so ever! Här äter vi vad som helst och rör oss därefter. Skippar socker då och då när jag tycker att jag rör mig för lite eller behöver tappa några gram. Annars går det mesta i.. Seriöst lagad mat många dagar. Mindre seriöst nästan lika många dagar.. Mindre seriöst behöver ju inte betyda att det är skräpmat dock. Många rätter går ju väldigt fort att laga.. Jag vill att Freja ska lära sig äta det mesta och få en sund relation till mat. Hoppas hon fortsätter vara lika duktig att äta och prova allt. I sockerväg är pepparkaka det enda hon fått smaka. Hoppas det dröjer läääänge till kakor, bullar, godis och glass introduceras ;)
Lax i ugn med turkisk yoghurt, klyftisar, majs, broccoli
Frukost
Fruktstund

Fröken är lite kinkig för dagen. Iaf på eftermiddagarna. De där tänderna är inte att leka med.. Hoppas de ploppar fram ordentligt snart så hon får vila lite från obehaget! Annars är det full fart.. Hon springer nästan nu och bär runt på allt i hela huset så man inte hittar någonting sen..
 
Nu sover lilla vildingen efter bad och gröt. Återstår att se vad man själv ska hitta på? Öppna anatomiboken, slå in julklappar eller öva dansmoves kanske?
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar