onsdag 5 december 2012

Trav-time

Igår blev det ett lite längre besök i stallet efter de senaste dagarna då vi mest varit inne på grund av kylan. Dags för tävlingar igen och Johan var lite på tårna eftersom det var mycket att hålla reda på och det blir lätt lite rörigt när det gäller vissa saker, eller ska jag säga personer? Jaja.. Iaf så brukar jag lyckas lugna ner honom och styra upp en del. Går ju sådär när man har Freja med i bilden men man får göra så gott man kan. Några små insatser här och var kan påverka situationen aningen till det bättre iaf :)
 
 
 
Freja var ovanligt snäll, lugn och tyst, antagligen beroende på att hon sov sina två dagstimmar redan mellan tio och tolv på förmiddagen. Var väldigt tveksam till hur det skulle sluta men hon höll sig glad och nöjd hela eftermiddagen och kvällen. Så himla lätt det går ibland. Hon är verkligen upp och ner :)
 
 
Tre generationer med Tiffany D.T. som mamma: Erik, Evelin och Goa Moa :) Den senaste, Moa har bara varit hos oss i några veckor men gör verkligen skäl för sitt namn. Goare, lugnare häst får man leta efter. Hennes äldre syskon har lite mer åsikter om allt möjligt, ja det mesta faktiskt. Men fina är de ;-)
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar