torsdag 29 november 2012

Snorunge

Lilla gumman har sååå ont i halsen. Hostar och slemmar så mycket att hon fått sår både runt näsan och munnen och på hakan. Eller är det några andra slags utslag? Såg nämligen att hon hade fått på ena handen och i blöjområdet med. Hon dreglar verkligen floder nu. Det har hon inte gjort förut när hon varit sjuk.. Antingen är det väl fler tänder på g eller så lyckas hon få upp slemmet från halsen.
 
Idag har hon dock knappt haft nån feber alls och varit lite piggare, men hon är ju ledsen precis hela tiden eftersom det gör så ont i halsen. Hon måste få smärtlindring för att dricka nåt över huvudtaget men har iaf lyckats få i henne lite gröt morgon och kväll och yoghurt med fruktmos på dagen. Samtidigt som hon har ont så har hon ju så mycket idéer om vad hon ska äta! Hon fick ärtor idag! Pillade i sig en halv skål! Det går bra minsann.. Men mat, bröd, banan, mosad diverse frukt osv.. Absolut inte!..
 
Pratade med 1177 men de tyckte bara vi skulle avvakta eftersom hon inte har feber och så.. "Var observant på om hon kan andas!.." No shit Sherlock! Hade ingen aning om att de måste kunna andas.. Jaja.. Får se hur hon mår imorrn.. Och hoppas hon (och jag) får sova inatt. Natten som var slutade med att jag låg på golvet i hennes rum efter hundra gånger upp och ner i trappan..
 
En liten vitnos ;)
 
Sötaste <3
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar