torsdag 25 oktober 2012

Öppna förskolan

Vi har tillbringat hela förmiddagen där idag, då Freja sov sin fm lur tidigt idag. Skönt att hon fick vara pigg så hon kunde leka och sjunga och vara med ordentligt för en gångs skull.
 
Efter det var vi och handlade och märkte redan då att hon började bli trött igen. I bilen på väg hem somnade hon.. Klockan ett. Ja jag chansade på att lägga över henne i vagnen och hoppades att hon skulle sova så länge så att det skulle räcka till kvällen. Och hon sov till tre så det borde gå..
 
Vi tog vår vanliga promenad förbi stallet och runt omgivningarna, lite senare denna dagen pga sömnen men det passade lagom till Johan var klar i stallet så vi fick med honom hem..
 
Redan efter kvällsmaten började hon bli trött igen. Hon sover ju så oroligt om nätterna nu av någon anledning så det är väl inte så konstigt att hon är trött. Med massor av lek, övertalning och trix så höll hon sig ändå vid gott mod nästan hela kvällen. Pappa fick lägga henne idag för att se om det blir någon skillnad då hon även somnat oroligt senaste kvällarna. Och än så länge är det lugnt där inne, hon söver sött och pappan är stolt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar