lördag 27 oktober 2012

Tillskott

Yes, nu har jag äntligen fått hem vårt nyaste tillskott i vagnparken. Det blev efter många om och men en svart Babytravel Amsterdam och jag är jättenöjd! Den är smidig, snygg, okomplicerad och var dessutom billig. Och när man fäller ihop den blir den som en liten myra. Perfekt på flyget alltså! Det enda jag inte förstår mig på ännu är regnskyddet, men det ger sig väl.
 

2 kommentarer:

  1. Men vilken bra vagn. Ge mig nuuu :) Perfekt storlek när man fäller ihop den vilket skulle passa oss med hundar bra. Är det fullt sittläge på den? Är jättenöjd med båda våra vagnar vad det gäller att köra, men dom är ju så stora i hopfällt läge vilket gör att man nu inte kan ta med både vagn och hundar :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är den bra! Det enda minuset tror jag är att det inte är just nån fjädring så lite guppigt om man ska ha den på landet.. Men jag ska bara ha min på resor och i stan så :) fullt sittläge, alltså är det när de sitter rakt upprätt eller? Jo nästan så. Kanske att sitsen lutar aningens bakåt.. Har den ihopfälld i garderoben nu så har inte kollat riktigt.. Ryggstödet går iaf att ändra från 90 grader och nästan ner till liggläge.

      Radera