fredag 12 oktober 2012

Positiv!

Jaha. Hon vaknade fem idag med. Hmm.. Vadan denna nya (o)vana? Dags att sova mindre på dagen? Sen funderar jag på hur man gör när det är dags att ställa om klockan? Kul om hon vaknar fyra liksom.. Hon är ju så inrutad på sin gröt klockan sju och sova halv åtta så svårt att bara skjuta på det en timme oxå.
 
Jag och Frejsan har haft besök idag av en god vän, arbetskamrat och träningskompis idag. Skönt med lite trevligt sällskap och man får ny, positiv energi av att umgås med fina personer! Fick dessutom äntligen hjälp att lösa mitt stora problem angående kodonen/intronen, då denne person är alldeles sällsynt klarsynt! Yeah! Tack!
 
Jag har fortfarande inte fått ordning på videorna så nu kommer en till liten länk. Hoppas den funkar! Visst har hon blivit duktig! :)
 
http://videofy.me/v/646888
 
I övrigt så har hon oxå kommit på att hon ska äta själv. Det går med blandad framgång.. Hon är jätteduktig men hälften missar munnen och hamnar på golvet.. Och då blir man ju liksom inte mätt. Men övning ger färdighet. Svårast är skeden som alltid tycks vara åt fel håll. Då är det lättare med näven :)
Än så länge får jag mata henne med gröt iaf. Tur är väl det!
 
Bifogar även en liten bild på dagens middag. Lite seriösare än gårdagens ;)
 

2 kommentarer:

  1. Det börjar kanske bli dags att sova bara en gång om dagen. Det brukar väl bli så vid 11-12 månaders ålder.. En längre middagslur lite senare, direkt efter lunch kanske. Mätt och belåten så sover man gott..
    Lite stök och bök blir det säkert men då sover hon säkert längre än till 5..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mjo har funderat på det men än är det nog lite tidigt. Hon orkar inte vara vaken till efter lunch, är jättetrött runt tio, även om hon vaknat efter sex. Och det gjorde hon idag, vaknade efter sex alltså. Skönt!

      Radera